Kirjoittajista

Kaikki on kiinni asiakkaasta – blogiin kirjoittavat Erica Selin ja Jarmo Selin.

Erica Selin

p. 040 0592 918
etunimi.sukunimi(a)selinselin.fi

”Yksikin oivallus riittää muutokseen.”

Erica on yritys- ja muutosvalmentaja, sparraaja, liikkeenjohdon konsultti sekä sertifioitu Eurobunt- ja Guideline -strategiakonsultti sekä TMC -tervehdyttämiskonsultti. Hän on myös sertifioitu NLP Trainer ja Socialpanorama Consultant, coach, bloggaaja, bisneskirjailija ja innokas harrastajanäyttelijä.

Ericalla on yli 35 vuoden monipuolinen kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, yritys- ja muutosvalmennuksesta sekä yritystoiminnasta ja sen kehittämisestä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on vetänyt lukuisia johtamisen, myynnin ja markkinoinnin kehittämishankkeita ja valmennusohjelmia eri puolilla Suomea.

Hän on myös kehittänyt asiakasyritysten esimies- ja johtamistaitoja sekä henkilöstön tiimi-, myynti-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä auttanut parantamaan yritysten asiakastyytyväisyyttä, asiakastyöskentelyä sekä asiakkuuksien hallintaa. Hän on myös kehittänyt liiketoimintaprosesseja, auttanut rakentamaan brändejä sekä auttanut asiakasyrityksiä liiketoiminnan suunnittelussa.

Ericalla on myös kokemusta huippuosaamisen mallittamisesta sekä hiljaisen tiedon hyödyntämisestä organisaatioissa.

Asiakaskunta koostuu niin pk-yrityksistä kuin konserneista sekä näiden yksiköistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Jarmo Selin

p. 050 0710 376
etunimi.sukunimi@selinselin.fi

”Voittaja on se, jolla on eniten näkökulmia asioihin.”

Jarmo on yritys- ja muutosvalmentaja, sparraaja, liikkeenjohdon konsultti LJK sekä sertifioitu Eurobunt- ja Guideline – strategiakonsultti sekä TMC -tervehdyttämiskonsultti. Hän on myös sertifioitu NLP Trainer ja Socialpanorama Consultant, coach, bloggaaja, bisneskirjailija ja innokas harrastajanäyttelijä.

Jarmolla on yli 30 vuoden monipuolinen kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, yritys- ja muutosvalmennuksesta sekä yritystoiminnasta ja sen kehittämisestä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on vetänyt lukuisia johtamisen, myynnin ja markkinoinnin kehittämishankkeita ja valmennusohjelmia eri puolilla Suomea.

Hän on kehittänyt asiakasyritysten liiketoimintaprosesseja (mm. laatu-, ympäristö- työ-, terveys- ja turvallisuusjärjestelmät), tehnyt liiketoiminnan strategista suunnittelua, kehittänyt myös asiakasyritysten myyntiä, markkinointia sekä henkilöstön keskinäisiä vuorovaikutustaitoja ja esimies- ja johtamistaitoja. Lisäksi Jarmolla on kokemusta eri alojen päähankkija-alihankkija­yhteistyön kehittämisestä sekä yritysarvioinneista (sertifioinnit, auditoinnit, laatupalkinto, EFQM,).

Jarmolla on myös kokemusta huippuosaamisen mallittamisesta sekä hiljaisen tiedon hyödyntämisestä organisaatioissa.

Asiakaskunta koostuu niin pk-yrityksistä kuin konserneista ja näiden yksiköistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.